1
Δείτε τα προϊόντα μας
Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

ΚΑΒΙΛΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟ


ΚΑΒΙΛΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟ

Είμαστε η πρώτη εταιρεία κατασκευής ξύλινης καβίλιας μπισκότο στην Ελλάδα. Ένα από τα κυριότερα προϊόντα στα υλικά επιπλοποιίας.
Οι διαστάσεις που έχουμε είναι:
 

  • No10 (52x19x4mm)

  • No20 (58x23x4mm)

Είτε είστε έμπειρος είτε αρχάριος ξυλουργός τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι ένα απλό έπιπλο χρειάζεται κόλλα, αλλά ένα σπουδαίο έπιπλο χρειάζεται την καβίλια μπισκότο. Eίναι μικρά ξυλάκια, σε σχήμα οβάλ και συνήθως έχουν 4mm πάχος, αλλά μπορείτε να τα βρείτε και σε διαφορετικές διαστάσεις.
Το μέγεθος που χρησιμοποιείται συνήθως είναι το Νο20, αλλά υπάρχει επίσης το Νο10 το οποίο είναι λίγο μικρότερο. Παλιότερα χρησιμοποιούσαν μία ξύλινη ράβδο αντ 'αυτού. Αυτές οι ράβδοι ήταν η πρωτόγονη μορφή της στα είδη επιπλοποιίας. Χρησιμοποιείται για να ενώσει δύο κομμάτια ξύλο μεταξύ τους, απλά, εύκολα και οικονομικά. Αν πάρετε μία καβιλιέρα τότε μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε μία τρύπα στις δύο άκρες του έργου που κάνετε, μετά καλύπτετε την καβίλια μπισκότο με κόλλα και τη βάζετε στην υποδοχή. Απλά σφίξτε τα δύο κομμάτια μαζί και έχετε σχεδόν δημιουργήσει ένα πραγματικά αξιόλογο έπιπλο.

Οι καβίλιες μπισκότα είναι χρήσιμα λόγω της δύναμης και της αντοχής τους, κατασκευασμένα από ξύλο οξυά, ένα από τα πιο γερά ξύλα που μπορούμε να επεξεργαστούμε. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να ενωθούν τα κομμάτια ξύλου που δεν είναι σε θέση να ενωθούν μόνο με κόλλα. Η ιδιότητά της είναι να απορροφά την υγρασία της κόλλας που έχουμε τοποθετήσει και να διαστέλεται μέσα στην τρύπα,με αποτέλεσμα τα δύο ξύλα να αποκτήσουν μεγάλη συνοχή και να γίνουν ένα. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα για τα έπιπλά σας.
Η συσκευασία είναι σε κουτιά των 1000τεμ.


ΚΑΒΙΛΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟ No20
ΚΑΒΙΛΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟ No20
Ξύλινη καβίλια μπισκότο No20 για έπιπλα σε συσκευασία 1000τεμ.
0,00


Προσφορές
1.700,00
ΜΟΝΤΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ ΜΚ900
Σας λύνει τα χέρια στο μοντάρισμα πόρτας
Προϊόντα
Αναζήτηση προϊόντων
Τελευταία νέα
Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι για τις προσφορές μας
ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΔΗ Ο.Ε.
Καλοχώρι Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 1138, Τ.Κ. 57009
Τηλ: 2310 752 809
Fax: 2310 789 709
email: [email protected]
Είσοδος μελών

active³ 5.0 · © 2000 - 2014 IPS Ltd · Όροι χρήσης